Kul i över 50 år

I över femtio år har det populära allsångs-evenemanget genomförts. Mängder av artister har mött publiken i nöjesgrytan, exempelvis Eric Saade, Sanna Nielsen, Hasse Andersson, Marianne Mörck, Christer Sjögren, Christina Lindberg, Adde Malmberg, Jessica Andersson, Jan Johansen m.fl.

Lokal och glädjefylld underhållning

Evenemanget karaktäriseras av ett glatt programvärdskap, lokala och nationellt erkända förmågor, föreningar, allsång, tävlingar, utlottningar, lekar, trailers, intervjuer och annan typ av underhållning som traditionen påbjuder: festligt, folkligt, och fullsatt.

Programvärdar

Kulijuli leds av programvärdarna Lena Bergkvist och Dennis Westerberg. Det äkta paret (jo… de är gifta… på riktigt) tog över värdskapet år 2020, efter att nöjesmogulen Olle Larsson hållit i trådarna i 33 år.Varierat utbud av akter

Kulijuli erbjuder det mesta av det bästa av regionens utbud – där lokala och regionala intressenter får möjlighet att visa upp sig och sin verksamhet – i kombination med nationella akter i absolut toppklass.

Produktion

Kulijuli produceras och arrangeras numera av Lena Bergkvist, Creandia AB. Lena har lång erfarenhet av att planera evenamang av detta slag, exempelvis som producent för olika stads- och kommunfestivaler i södra Sverige (Landskronakarnevalen och Bjuvsfesten).