Artister 2022


läs mer om våra fantastiska artister!

Hasse Andersson älskar ”Kulijuli”, och ”Kulijuli” älskar Hasse Andersson! 

I ungdomen var Hasse den stora rockstjärnan hemma i Östra Ljungby under artistnamnet Rock-Olle. Han for han runt i bygdegårdarna med pappas radio som förstärkare till den fräcka gitarr-plankan och sjöng rock ‘n’ roll. Drömmen var att bli artist och musiker. Drömmen blev verklighet och sedan dess har vi alla fått ta del av Hasses sång, musik och glädje i olika sammanhang! Många av Hasses sånger har blivit stora hits och allra mest efterfrågad är givetvis ”Änglahund”. Vart än Hasse drar fram önskas det att han spelar den, vilket han gärna också gör! Hasse skriver själv det mesta av sitt material och det har resulterat i cirka 20 album och en massa singlar.


Vi gläds åt att återigen över att kunna bjuda er på Hasses sköna musik och sång! Kanske bjuder han även på sin stora hit ”Guld och gröna skogar”, vi får väl se… Välkomna! 

Meta Roos är skådespelare, sångerska och revyartist! Hon började sin karriär som sångerska när hon var 16 år i Nippe Sylwéns Band. Under 80-talet sjöng hon i dansorkestern Rose Band som även blev populära ute i Europa. Sedan dess har hon medverkat i många revyer, främst i Borlänge och Örebro. Meta debuterade som skådespelerska och sångerska i filmen ”1939” med premiär 1989. Vi känner även hennes röst från Walt Disney-filmen ”Lejonkungen” där hon sjunger ledmotivet och från ”De vilda djurens flykt” där hon gör mamma Vesslas röst. Meta har sjungit med flera kända storband och har även turnerat med sin egen show ”Mitt liv som sångerska”. Som ni förstår har Meta Roos en bred repertoar från jazz till dans- och filmmusik. Under ”Kulijuli” gästar hon oss i Helsingborg med sin underbara sång!  


Tusse har varit aktiv inom musikbranschen sedan 2018 då han deltog i TV4:s succéprogram ”Talang”. Efter det släppte han sin första singel ”My Soul Is Calling You” – en hyllning till hans bortgångna mamma. Därefter har han släppt ”A Better You” – en hyllad tolkning av Whitney Houstons ”How will I know” samt låten ”Rain” som han vann Idol-tävlingen med 2019.  


2021 vann Tusse den svenska Melodifestivalen med låten ”Voices” och representerade Sverige på Eurovision Song Contest i Rotterdam! Tusse har även hunnit med att vara Sommarpratare i P1 2021 och han kommer säkert bjuda oss på mycket mer av sin musik framöver. 


Malena Ernman är en av få artister som lyckats med en karriär som världskänd operasångerska och samtidigt nå ut till den breda publiken både ute i världen och här hemma i Sverige! Hon har sjungit titel- och huvudroller på operahusen i Wien, Paris, Amsterdam, Bryssel, Berlin, Zürich och Barcelona. Hennes skivor har sålt trippel platina och hennes underbara sommarkonserter på Dalhalla har under 11 år samlat publiken till en av världens största klassiska konserter. 2009 vann Malena Ernman den svenska Melodifestivalen med låten ”La Voix” som hon skrivit tillsammans med Fredrik Kempe. Malena har medverkat i TV många gånger i olika sammanhang och hon har mottagit flertalet priser och utmärkelser både inom sång och musik men även inom andra intresseområden. 

Gunhild Carling började turnera tillsammans med familjen runt om i Europa redan som sjuåring. Hon är jazzmusiker och multi-instrumentalist och är känd för sina shower med instrument-konster där hon bl a spelar flera instrument samtidigt! Hon har medverkat i många olika sammanhang, allt ifrån rollen som Mary i julkalendern ”När karusellerna sover” 1998 till firandet av kung Carl XVI Gustaf 40 år på tronen då hon spelade med sitt storband; Carling Big Band, till dansen på slottet. Hon slog igenom 2010 för en bredare publik genom sin medverkan i Allsång på Skansen. 2014 var hon en av deltagarna i Let´s Dance och tog sig till en tredjeplats. Under våren och sommaren turnerar hon som soloartist, tillsammans med Carling Band eller tillsammans med familjen i Carling Family.  

Jan Johansen fick sitt stora genombrott 1995 med låten ”Se på mig”. Med en seger i Melodifestivalen, en tredjeplats i Eurovision Song Contest samt 30 veckor, varav 15 av dem i topp, på Svensktoppen skrevs denna klassiker in i historieböckerna. Sedan dess har Jan Johansen deltagit ytterligare 4 gånger som artist och en gång som låtskrivare i Melodifestivalen. Jan har även medverkat i musikaler, hyllningsturnéer till ABBA, Cornelis Vreeswijk och Ted Gärdestad samt släppt tio album. 


27 år efter genombrottet är kärleken till musiken fortfarande lika stark!  


Christina Lindberg

Christina Lindberg har turnerat sedan hon var 11 år och redan som 12-åring var Christina med och vann talangtävlingen H80-festivalen. Det var ett stort ögonblick för henne och hennes karriär inom musiken. Som 13-åring släppte hon sin första singel och som 16-åring kom hon in på Svensktoppen första gången. Genom åren har Christina Lindberg släppt ett antal album och singlar samt varit med på Svensktoppen många gånger! ”Dom sista ljuva åren” är nog välkänd för de flesta! Christina har haft eget dansband; Christina Lindbergs Orkester och även jobbat tillsammans med många olika svenska artister, främst inom Dansbands- och Countrymusiken. Christina Lindberg har många års turnerande bakom sig, även som soloartist. Nu är hon aktuell med nya låtar och i sommar blir det turné igen. 

 

 

Signe, Hjördis & Dan Bornemark

Hjördis & Signe Bornemark sjunger sköna stämmor med sin pappa Dan. De har medverkat på TV med farmor Gullan, uppträtt med symfoniorkestrar och jazzband. Senast i våras gjorde de tre en hyllningskonsert till Povel Ramel. Hjördis spelar även fiol och visslar fantastiskt fint! 


Missa inte familjens musikaliska och varma framträdande när de framför en blandad repertoar av gammalt och nytt!

Albin Fredriksson

Albin Fredriksson är en ung sångare och musiker, född 2008. Redan som 1-åring spelade han glatt på sitt första leksaks-dragspel. När han var 3 år fick han sitt första ”riktiga” och sedan dess spelar Albin så ofta han kan! Albin kommer från en musikalisk familj där man spelar och sjunger tillsammans och farmor och farfar har varit stora förebilder när det kommer till dragspel. När Albin var 6 år tävlade han i en Talangtävling där han tog sig fram till finalen i Stockholm som 1 av de 10 bästa. ”Guld och gröna skogar” på dragspel med sång! Året därpå, 2015, blev han inbjuden att medverka i Allsång på Skansen! Albin spelar numera många instrument men främst saxofon, piano och dragspel. Utöver detta har han hunnit medverka på ett antal festivaler och konserter samt deltagit i ”Talang”. Albin Fredriksson bjuder oss på härlig musik och sång under ”Kulijuli”. Varmt Välkomna! 

   

 

Albin Ganovic är Helsingborgare och flerfaldigt prisad för sina talanger som artist. Trots sin ringa ålder har han hunnit med hur mycket som helst, från att uppträda som ”Clownen Cito” till att bygga upp sin egen cirkus och titulera sig Cirkusdirektör. Från cirkuslivets kringflackande liv med skötsel av elefanter och att ha lastbilen som sovplats när han var 14 till storslagen varietè-underhållning med glitter och glamour i Cabaret Candy Club. Ni känner säkert även igen honom från ”Helsingborgs julcirkus” eller från teaterscenen med Klippans Bruksspel. Under Kulijuli har du återigen chansen att se Albin Ganovic på scenen. Hoppas vi ses! 

 

En dröm som blivit verklighet – ett Nöjespalats och ett Kreativt helhetscenter på ett och samma ställe! Bollbrolyckan är en plats för kreativitet, glädje, rörelse, nöjen, upplevelser och utveckling. En plats där du känner dig sedd och upplever sann lycka. Rätt team-konstellation, god intuition och hög ambition utgör grunden för skapandet av härliga upplevelser framöver! På plats möter ni Lollo Fält, Joachim Maathz, Carl-Johan Svensson och Sabina Söder. 

 

Carolina Tholander

Carolina Tholander, utbildad operasångerska, som 2010 debuterade som solist i den nyskrivna operan ”Trollguld” på Malmö Opera. Där har hon också gjort roller i ”Mästersångarna”, ”The Boor” och i musikalen ”Evita” samt i en orkestersvit med Malmö Opera på Tivoli i Köpenhamn. Carolina Tholander har även turnerat med den fria operagruppen ”Quattro Donne” som bl a satt upp Puccinis opera ”Syster Angelica” i Rickard Söderbergs regi. Carolina har varit solist med Malmös och Helsingborgs symfoniorkester i bland annat Mozarts Requiem och hon är en ofta anlitad solist i diverse sammanhang, gärna vid kyrkokonserter tillsammans med organisten Olof Tholander.


Carolina har även ordnat galor och andra evenemang som gjort succé! ”Helsingborgs Operagala” till förmån för Hjärt- Lungfonden är ett av dem. Carolina rör sig även inom andra genrer i musiken. I sommar medverkar hon i musikalen ”Chess” här i Helsingborg och är även aktuell med en kyrkokonsertsturné. Viktigast är nog ändå att hon återigen underhåller oss här under ”Kulijuli”. Välkomna! 

 

Engelholmsrevyn är en ideell förening som har spelat lokalrevy i Ängelholm i 35 år! Sedan 2015 spelar de på egen scen, ”Revyteatern” i Ängelholm med publik från hela Nordvästra Skåne!  


Nyårsrevyn är en klassiker med en blandning av sketcher, monologer, musik, sång och dans. Revyensemblen består av 4 musiker i orkestern och 8-10 aktörer på scen.  

Efter 12 års uppehåll med Sommarlustspel är det dags att återinföra denna tradition! Vi får än en gång ta del av alla galenskaper som uppstår i ”Haradal”, ett område som gränsar till Ängelholms Hembygdspark där revyn spelas. Det bjuds på intriger, kärlek, missförstånd och ett fullständigt kaos! Vad sägs om ”En dansk tomatdirektör som vill hyra en gästhus, men visar sig vara ett hönshus…” Många härliga skratt utlovas! Välkomna till Engelholmsrevyns Sommarlustspel i Ängelholms Hembygdspark där det är premiär den 3 juli!  

Emelie Torstensson

Emelie Torstensson är en rutinerad sångerska som rör sig mellan många olika genrer och uppträder med sin musik och sång i olika sammanhang, stort som smått. Hennes egen musik klingar mestadels Country men hon sjunger allt från operett till pop och visor. Vi får se vad hon bjuder oss på när hon kommer till Helsingborg under ”Kulijuli”. Välkomna!   

Glimra – trestämmig skönsång i en blandning av Gotländst och Americana, på svenska! Gruppen består av Anneli Rosewall och Bittis Jakobsson med bakgrund i den välkända gruppen ”Ainbusk Singers” samt Annika Fehling, även hon med stor erfarenhet, 13 album och omfattande världsturnéer i bagaget. Mandolin, dragspel och gitarr ackompanjerar deras sång och de bjuder oss på en konsert där musiken blandas med historier och berättelser ur deras liv, med humor och självdistans. Allt med kärlek och värme, en del sorg men mycket glädje. Välkomna på en underhållande konsert med vacker sång och musik! 

 

Helsingborgsrevyn

Helsingborg har en stolt revytradition genom ”Helsingborgsrevyn” med anor från 30-talet! 


Helsingborgsrevyn nystartades 2010 på initiativ av Lennart Jensen. Den första revyn - Vårluft.se - sattes upp på Dunkers 2011. Sedan dess har man satt upp 10 revyer innan pandemin satte verksamheten på paus. Revyerna bjuder på en fartfylld blandning av sketcher, sång, monologer och diverse roliga upptåg som Helsingborgarna tagit till sina hjärtan. Nu blickar vi framåt och hoppas på comeback 2022! 

Hoppas ni gör oss sällskap så att vi kan fortsätta sprida glädje med vår revy här i Helsingborg! 

 

Jan Erik Sääf är kompositör, textförfattare och musiker. Troligen är han den som skrivit flest musikaler i Sverige! Från hans stora samling nämner vi några, ”Camera - musikalen om Ingrid Bergman” Östgötateatern 2018 och SPIRA 2020 och ”Jag blir nog aldrig bjuden dit igen”, Malmö Opera 2016. Hans verk har spelats på många teaterscener runt om i Sverige men även utomlands. I New York vann hans musikal ”William” om William Shakespeare’s liv ´år 2013 “Best performance” på The New York International Fringe Festival. Jan-Erik Sääf har även skrivit musikalen ”Golden Eye” tillsammans med Håkan Bjerking som handlar om James Bonds skapare, Ian Fleming. Han har genom åren även skapat mycket teatermusik, bl a för Moomsteatern i Malmö. Jan-Erik har även skrivit sånger till musikalstjärnor som Anders Ekborg, Gunilla Backman och Åsa Fång men även till sig själv i form av solocabareter, som till exempel ”Älskade Psykopat”. I sommar gästar han oss med sin musik här under ”Kulijuli”. Varmt välkomna!    

Jay Smith &

Maja Gullstrand

Maja Gullstrand har lång erfarenhet inom musikens värld och har varit med i olika sammanhang här hemma i Sverige där hon bl a tävlat i Melodifestivalen samt medverkat i TV. Hon har släppt flera album och singlar genom åren, både med egen musik och med covers. 2021 släppte hon singeln ”Vilda hjärtan” tillsammans med sin dotter Majken Henrika! 2021 kunde du även se Maja Gullstrand som flygande reporter under Hx-festivalen här i Helsingborg där hon också sjöng duett med Linnea Henriksson.  


Jay Smith är rock-sångaren och Helsingborgsartisten som vann Idol 2010 och samma år släppte sitt första album med de bästa låtarna från sina framträdanden i tävlingen. Sedan 2010 har Jay Smith släppt flera album och ett stort antal singlar. Han har genom åren spelat i olika band och även samarbetat med andra kända artister, t ex Takida. Nu i år är han aktuell med nya singeln och countryballaden ”The End” tillsammans med Maja Gullstrand. Säkert får vi höra bl a den låten när de uppträder tillsammans här under ”Kulijuli” den 12 juli, missa inte det!

 

Johan Wikström kommer från Leksand och debuterade där som 15-åring i musikalernas värld i rollen som Johannes Döparen i Godspell. Han är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö och har gjort många roller inom denna genre, som ett urval kan vi nämna Riff i ”West Side Story”, Big Davey i ”Billy Elliot” på Malmö Opera och Pilatus i ”Jesus Christ Superstar” på Göteborgsoperan. Johan har även arbetat på Theater des Westens i Berlin, Tyskland. På Lunds Stadsteater spelade han titelrollen i ”Sweeney Todd” och har även haft roller i ”Annie”, ”Sound of Music” och ”Trollkarlen från Oz”. Han rör sig även inom andra genrer, gjorde sin operadebut som Don Bartolo i Skånska Operans uppsättning av ”Barberaren i Sevilla” och är mycket uppskattad även i konsertsammanhang på stora och små scener. Kanske känner du även igen honom från TV då han medverkat i Wallanderfilmen ”Hämnden” och Camilla Läckbergs ”Predikanten” för SVT. Johan Wikströms repertoar är stor och vi ser med spänning fram emot vad han väljer att bjuda oss på under ”Kulijuli” här i Helsingborg! 

 

Joyvoice är Sveriges största körkoncept och våra popkörer är för ALLA, både nybörjare, som vill sjunga men kanske aldrig riktigt vågat, och sångvana. Att sjunga i Joyvoice handlar om att koppla bort vardagen för en stund och ladda positiv energi tillsammans med andra. Musiken är blandad pop och rock och Joyvoice har körer över hela Sverige. Här i Helsingborg, Ängelholm och Höganäs är det Jessica Yngvesson som är körledare. Kom och sjung med oss, upplev den positiva kraften och glädjen från sång och musik. Och kom och sjung med hela Kulijuli den 28 juni. 

Kim Bergkvist är jazz- och musikalartist, utbildad på anrika Royal Academy of Music i London samt på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Kim har haft flera musikalroller och turnerat världen runt på kryssningsfartyg och även turnerat med den mycket uppskattade showen Arrival from Sweden – The Music of ABBA. 2015 spelade Kim rollen som Mrs Andersen i ”A Little Night Music” på Ye Olde Rose & Crown Theatre i London. Tillbaka i Sverige spelade Kim 2019 rollen som Johanna Baker i ”Sweeney Todd” på Dalateatern i Falun och under sommaren 2020 spelade hon Ofelia i ”Hamlet” på danska Kronborgs Slott. Utöver detta har Kim spelat Josefin i Idioterna på Helsingborgs Stadsteater. Vi har även fått se och lyssna till Kims underbara röst i ett antal duetter med bl a Jan Johansen och Loulou Lamotte från ”The Mamas”. Hon har även körat bakom exempelvis Kee Marcello, Hasse Andersson och Clara Klingenström. I höstas kunde vi se Kim Bergkvist på The Tivoli här i Helsingborg där hon tillsammans med Johan Pihleke tolkade Monica Z och hennes enorma musikskatt. Nu har vi chansen att lyssna till Kims vackra sång här under ”Kulijuli”, hoppas att vi ses! 


Klippans bruksspel

Bruksspelet i Klippan är ett sedan 2013 årligt återkommande teaterevenemang på Klippans pappersbruk i norra Skåne. Bruksspelet följer den gamla svenska traditionen av bygdespel med lokal anknytning och startades på initiativ av artisten och projektledande producenten Heléne Lindquist. 

 

Bruksspelet 2022 – ”Silver Hill” - en musikalkomedi om 80-talet 

Silver Hill är en skruvad komedi som blickar bakåt till 80-talet. I Klippan är det vid denna tidpunkt ett medialt fokus på Brukets granne, nöjesanläggningen Silver Hill. Med ett osannolikt utbud av en sensationell Rolls-Royce samling, Lippizanerhästar i Spanska ridskolans anda, extraordinära flyguppvisningar och exotiska djur, vänder ”Silver Hill” helt upp och ner på Klippan. En entreprenör och visionär vid namn Sven-Olof har gett sig den på att förutom att skapa södra Sveriges största turistanläggning även vara med och anlägga Klippan International Airport! 


Musikalen Silver Hill är inspirerad av fenomenet med samma namn och ser tillbaka på en tid då möjligheterna ansågs obegränsade och det enda som satte stopp för drömmar var fantasin. Föreställningen är fiktion, men bygger till viss del på intervjuer med ett antal personer som arbetade på - eller på annat sätt var inblandade i Silver Hill. Resten är manusförfattarnas egna intryck och minnen från 80-talets dansgolv.  
Med axelvaddar, gigantiska plastörhängen och medryckande musiknummer, låter vi tidsmaskinen ta oss tillbaka till en alldeles galet härlig och osannolik värld. 
Spelperiod 8 – 31 juli på Klippans Bruk. 


Lena Frisk är en flerfaldigt prisad, professionell komiker som ofta kallas för Malmös humordrottning! Hon startade sin karriär som dansare och musikalartist och gjorde 1994 debut som ståuppartist. 


Vi känner igen henne både från SvT med programmet ”Lena 21:30”och från radion. Hon blev redan 2003 utsedd till ”Årets kvinnliga komiker” och har sedan dess även hållit olika föreläsningar. År 2000 startade hon MACK- Malmö Comedy Club, som är Sveriges näst äldsta ståuppklubb. MACK drivs idag som en ideell förening och håller till på Moriska Paviljongen i Malmö. MACK gästas av både av de största ”ståuppartisterna” i Sverige men här får även nya komiker chansen att komma ut i rampljuset. Lena uppskattas för sin charmiga stil och sin glada och vassa tunga! Hon har turnerat på Sveriges humorscener sedan slutet av 90-talet och vi ser verkligen fram emot att få ta del hennes humor här under Kulijuli. Välkomna. 

Linda Lyckemyr & the new family

Linda Lyckemyr är svensk countryartist och har med sitt kompband ”Linda & the New Family” blivit ett populärt inslag hos countrypubliken både här hemma i Sverige men också i Danmark. Bandet har tävlat i Country SM flera gånger och både år 2016 och 2017 tog de hem andraplatsen. 2019 var det äntligen dags för dem att plocka hem vinsten och förstaplatsen och därmed kunna titulera sig svenska mästare i Classic Country! Året därpå släppte Linda sin EP ”I Can Only be Myself” med sex egenskrivna låtar. Dessa hittar du på t ex ”Spotify”. Nu har de som många andra haft ett två år långt uppehåll med sina spelningar p g a pandemin och ser fram emot att komma ut och spela och träffa sin publik igen! Missa inte när de kommer till Helsingborg och spelar under ”Kulijuli”! 

Förra sommaren gjorde Majken Henrika pop-debut med låten ”Vilda hjärtan” som handlar om att våga vara sig själv, tro på sig själv och att ha modet att stå upp för det man tycker och tänker! Låten har hon skrivit tillsammans med sin mamma, Maja Gullstrand, som har lång erfarenhet inom musiken och som även är aktuell här i sommar på scenen tillsammans med Jay Smith.  


Majken Henrika skriver inspirerande texter från egna erfarenheter och räds inte att prata om och stå upp för sig själv och andra även när det är jobbigt och kräver mod! Missa inte Majken Henrika på scenen här under Kulijuli. 

   

 

Melodifestival-aktuella Malin Christin har arbetat som låtskrivare till både svenska och utländska artister. 2022 gjorde hon sin debut som artist på Melodifestivalen med ”Synd om dig” men innan dess har hon deltagit som låtskrivare. Hon var en av låtskrivarna bakom Maltas succé i Eurovision Song Contest med låten ”Je Me Casse”. Hösten 2021 släppte hon sin hyllade debut-EP “Kär i kärleken”- en EP med texter om att vara kär i illusionen och blunda för verkligheten. Hennes låttexter är målande ärliga och utlämnande och musiken är härlig svensk pop blandad med R&B. Hon debuterade som artist 2020 med låten ”Salt i såren” tillsammans med Myra Granberg. Malin Christin är en artist som vi säkert får se och lyssna mycket till framöver!    

 

Martin Svensson är en av våra flitigast återkommande artister under ”Kulijuli”s historia! Martin Svensson har under många år turnerat över hela landet som komiker och i år är det 25(!) år sedan han debuterade med Standup, just här i Helsingborg! Martin får publiken att vrida sig av skratt med sin träffsäkra igenkänningshumor och vänder sig till en bred publik. Med andra ord bör vi vara redo för många härliga skratt, gammal som ung!      

 

Niklas Hultberg är född och uppvuxen i Helsingborg. Han blev för många känd som den ”skönsjungande stridspiloten” under sin medverkan i ”Idol 2020”. Med sin starka tenorstämma, sitt spännande yrke, och sin ödmjuka personlighet blev han en favorit hos många tittare och tog sig ända till en 8:e plats! Efter resan med ”Idol” har han släppt flera egna låtar i olika genrer, allt från svensk ballad till storslagen 80-talsrock. Niklas har uppträtt på Kulijuli ett flertal gånger och ser fram emot att återse sin publik på scenen i sommar. Välkomna. 

Samira Manners är en svensk låtskrivare och sångerska som nyligen släppt sin senaste singel ”Thankful” tillsammans med ”Samiras Little EP”. 2020 släppte Samira sin debutsingel ”Do It All Again”. Hon skriver låtar med personliga texter utifrån sina egna känslor och upplevelser och har sedan 2020 släppt flera singlar. 2022 gjorde Samira Manners debut i Melodifestivalen med låten ”I want to be loved”. Utöver att sjunga och skriva egna låtar studerar Samira på Musikhögskolan i Malmö. Nu längtar hon efter att äntligen få komma ut och träffa sin publik live!   

 

Sunny Taylor är kanske mest känd som den 6:e finalisten i Idol 2021. Sunny har två stora intressen i livet och det är sång och surfing! Sunny har alltid älskat musik och brinner för att glädja andra människor med sin sång. Hon rör sig mellan olika genrer och musikstilar, allt ifrån RnB och Pop till Funk. Vi ser med spänning fram emot vad hon har att bjuda oss på under ”Kulijuli”!  

 

Sabina Söder - kreatören/ledaren och artisten med ett brinnande intresse för utveckling, skapandeprocesser och relationer på sitt Nöjespalats Bollbrolyckan vid stadsparken. Sabina Söder firar snart 30 år i underhållningsbranschen! Att få skapa shower och event för publiken, att se alla glada människor i karaokebaren och nattklubben, och att jag fått äran att följa elevers och klienters resor framåt när jag jobbar med undervisning, kurser och terapi är oerhört tacksamt! 

”Relationer och glädje är viktigast och att hålla fokus på det är en färskvara du måste välja varje dag.” 


Sabina bjuder in oss alla till sitt Nöjespalats Bollbrolyckan där det bjuds på roliga event, shower och happenings.  

   

 

Oscar Stembridge

Oscar Stembridge är en ung, begåvad multi-instrumentalist och singer-songwriter! Han började spela piano som 5-åring och sedan har det rullat på. Numera är det även gitarr, bas, ukulele och trummor. Oscar var som 11-åring den yngste artisten någonsin att skriva kontrakt med Universal Music Sverige. Här i Sverige känner vi bl a igen honom från Allsång på Skansen när han uppträdde där 2019. Han har därefter släppt många låtar och är en engagerad, medveten artist. Han har t ex skrivit låten ”We march” som han framförde på Climate Live i Stockholm 2021. Han är också engagerad som ambassadör för ”Aldrig Ensam”, ”Surfers against Sewage” och ”Fridays for Future”. Oscar Stembridge är ett känt namn på Youtube och Instagram där han har släppt sina låtar, både egna och covers, med stor framgång och har hyllats av band som Guns´n Roses för sin musik! Han har gjort spelningar i USA och  England. Oscar har även hunnit medverka i SVT-s serie ”KÄR”, både med sin musik och som en av huvudrollsinnehavarna! Nu är han aktuell med sin nysläppta låt ”Young Ones” och ni har chansen att se honom under ”Kulijuli” här i Helsingborg. Välkomna!